BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Rumania për herë të dytë tenton të vendosë tatimin e bakshishit

Qeveria rumune do të vendosë tatim të ri të bakshishit në restorantet dhe hotelet në shtator, katër vite pasi tentativa e parë nuk pati sukses. 

Back to top button
Close