BiznesBiznes.PortalEkonomi

Rriten çmimet e blerjes dhe të eksportit të prodhimeve bujqësore

Të dhënat zyrtare nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave dhe Zyra e Statistikave Shtetërore tregojnë një rritje të konsiderueshme të vlerës së eksporteve të produkteve kryesore bujqësore të orientuara nga eksporti vitin e kaluar, tha sot ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave, Trajan Dimkovski.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close