0_Magazinë.PortalUdhëtime

Restorant në helikopter mbi Londër

Për më pak se shtatë ditë në Londër me punë nis restoranti i parë në helikopter. Projektin e ka ngritur "firmë evropiane e cila dëshiron të tërheq klientë me xhep të thellë", njofton "Robriport".

Londër, 5 gusht 2019 (MIA) – Për më pak se shtatë ditë në Londër me punë nis restoranti i parë në helikopter. Projektin e ka ngritur “firmë evropiane e cila dëshiron të tërheq klientë me xhep të thellë”, njofton “Robriport”.

Helikopteri do të fluturojë 300 metra mbi tokë, ndërsa mund të pranojë deri në pesë veta. Ata më pas do t’i kapin imazhet më të njohura në Londër.

Nëse ky atraksion bëhet i popullarizuar, projekt identik mund të zbatohet edhe në Sidnej, Hongkong dhe Edinburg. fab/

Таг
Back to top button
Close