0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Regjistrimi në Universitetin e Shkupit më 29 dhe 30 gusht

Më 29 dhe 30 gusht  në Universitetin "Shën Cirili dhe Metodi" - Shkup   është afati i parë për regjistrimin në vitin e parë për për vitin akademik 2019/2020. 

Back to top button
Close