0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Raporti për paraburgimin e Katica Janevës arrin në Këshillin e prokurorëve publik

Këshilli i Prokurorëve publik e ka marrë raportin e Prokurorisë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit për gjitha aktivitetet në hetimet dhe parahetimet për "Reketin", mes tyre për masën e paraburgimit që ishte shqiptuar ndaj prokurores speciale publike, Katica Janeva e cila është e dyshuara e tretë në rastin.

Back to top button
Close