Lajme nga komunatShkupVideo deklaratë

Qyteti i Shkupit e largon Diellin e Verginës konform Marrëveshjes së Prespës

Kryetari i Shkupit Petre Shilegov sot ka njoftuar se Qyteti i Shkupit nuk është organ që kryen mbikëqyrje mbi punën e komunave tjera dhe nuk ka mbikëqyrje në largimin e Diellit të Verginës.

Back to top button
Close