0_Web_AktualeLajme nga komunatShkup

Qytetarët e Shkupit edhe sot mund të propozojnë emra të rinj të rrugëve, urave, shesheve

Banorët e Shkupit edhe sot mund të propozojnë emra të rinj të rrugëve, bulevardeve, urave, shesheve, parqeve dhe objekteve të tjera të infrastrukturës në kryeqytet.

Back to top button
Close