EvropëEvropë.Portal

Putin: SHBA-ja do të mund të sistemojë raketa në Rumani dhe në Poloni

Presidenti i Rusisë, Vlladimir Putin gjatë vizitës së sotme në Helsinki deklaroi se SHBA-ja është në pozitë për të sistemuar raketa të reja në tokën e Rumanisë dhe në Poloni dhe se këtë Moska e konsideron si kërcënim në të cilin do të duhet të përgjigjet në mënyrë adekuate dhe reciproke.

Back to top button
Close