BotëBotë.PortalKorrespondentë Botë

Program intensiv në Samitin e G7 në Biaric

Samiti i G7 sot vazhdon me punën zyrtare.  Shtatë shefat e shteteve dhe qeverive së bashku me presidentin e Këshillit Evropian, ditën punuese e kanë filluar në Qendrën e Kongreseve  me sesionin e punës kushtuar Agjendës strategjike dhe të sigurisë, si dhe ekonomisë ndërkombëtare.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close