Фотосервис

Презентација за работата на Собранието

Презентација на наодите од анкетата за перцепциите на граѓаните за работата на Собранието за периодот јуни 2018 – април 2019 година и за Извештајот за квалитет на дебата

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close