Фотосервис

Прес за храната од животинско потекло

Прес-конференција на Стопанската комора на Македонија на тема „Дефинирање на условите за ставање во промет на храната од животинско потекло наменета за директно снабдување до крајните потрошувачи од страна на производителите согласно новиот правилник на Агенцијата за храна и ветеринарство“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close