Фотосервис

Потпишaни договори за грант

Заменик-министерката за финансии Ширет Елези и градоначалниците на 11 општини потпишaa договори за грант – средства и заеми преку Проектот за подобрување на општински услуги – МСИП

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close