0_Web_AktualeBallkanBallkan.Portal

Pompeo: Normalizimi i marrëdhënieve Beograd-Prishtinë do ta stabilizojë rajonin

Normalizimi i marrëdhënieve mes autoriteteve në Beograd dhe Prishtinë do ta përmirësojë stabilitetin dhe përparimin në Serbi dhe Ballkanin Perëndimor.

Back to top button
Close