0_Web_AktualeLajme nga komunatShkup

Përfundoi anketa për grumbullimin e propozimeve për emra të rinj të toponimeve në Shkup

Përfundoi anketa në të cilën shkupjanët kanë mundur të propozojnë emra të rinj të toponimeve (rrugëve, bulevardeve, urave, shesheve, parqeve dhe objekteve të tjera infrastrukturore). Anketën e publikoi Qyteti i Shkupit më 29 korrik të këtij viti, ndërkaq ishte e hapur deri dje, 18 gusht.

Back to top button
Close