0_Maqedoni.Portal0_Web_Ballina - SllajderMakedonija.SlajderPolitikë

Paga më të larta për pesë për qind për të punësuarit në arsim nga muaji shtator

Qeveria në kuadër të seancës së 150-të, sot e shqyrtoi dhe e miratoi informacionin për rritje të pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë për pesë për qind duke filluar nga pagesa për muajin shtator të vitit 2019 dhe e obligoi ministrin e Arsimit dhe Shkencës Arbër Ademi t'i nënshkruajë Marrëveshjet me Sindikatën e pavarur për arsim, shkencë dhe kulturë për realizimin e rritjes së paraparë të pagave.

Back to top button
Close