Shkup

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të komunave Karposh, Qendër, Çair dhe Butel

Pa energji elektrike nesër disa orë do të mbeten shfrytëzuesit e disa pjesëve të komunave Butel, Qendër, Çair dhe Karposh.

Back to top button
Close