0_Maqedoni.PortalEkonomiShoqëri

Oda e noterëve ka nënshkruar marrëveshje për bashkëpunim ndërkombëtar me noterët gjermanë

Marrëveshje për bashkëpunimin ndërkombëtare sot në Berlin kanë nënshkruar Oda e noterëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Oda federale e noterëve të Gjermanisë.

Back to top button
Close