BotëBotë.Portal

Nju-Delhi: Zjarr në spital, evakuohen pacientët

Në spitalin Seindiski institut për shkencat mjekësore në Nju-Delhi sot shpërtheu një zjarr, ndërsa autoritetet kompetente i kanë evakuuar pacientët dhe vizitorët. 

Back to top button
Close