0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Një pjesë e Komunës së Kërçovës pa ujë të pijshëm

Fshatrat Zajas, Teqe, Zajas Xhuma, Kolibari dhe Baçishta në komunën e Kërçovës nuk kanë ujë të pijshëm për shkak të një defekti të gypit kryesor të ujësjellësit.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close