BotëBotë.Portal

Në Ilionis shënohet vdekja e parë nga cigaret elektronike

Një pacient ka vdekur pasi tek ai është paraqitur sëmundja e mushkërive  e cila iu shkaktua nga konsumimi i cigareve elektronike,  dhe ky është  rasti i parë i këtillë i vdekjes në SHBA, pohojnë autoritetet shëndetësore.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close