Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Ndërprerje të furnizimit me ujë në Gostivar dhe rrethinë

Ndërprerje disa orëshe të furnizimit me ujë për pirje nga ujësjellësi i qytetit, paralajmëruan nga NP "Komunalec". Ndërprerja është planifikuar të fillojë vonë sonte nga ora 22:30 dhe ka të bëjë për tërë rajonin.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close