0_Maqedoni.PortalPolitikë

Miratohet vendimi për financimin e projekteve për ndërtimin e gazsjellësve në relacionet Gostivar-Kërçovë dhe Sveti Nikollë-Veles

Qeveria në seancën e sotme të 150-të e shqyrtoi dhe miratoi informatën për dinamikën dhe mjetet financiare për realizimin e projekteve për ndërtimin e gazsjellësve magjistralë të rrugëve Gostivar - Kërçovë dhe Sveti Nikollë - Veles.

Back to top button
Close