Фотосервис

Милевски и Аврамова потпишаа меморандум за соработка

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски и министерката за регионален развој и урбанизам на Бугарија, Петја Аврамова потпишаа меморандум за соработка меѓу двете министерства

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close