Fotoservis

Milevski dhe Avramova nënshkruan memorandum për bashkëpunim

Ministri i Vetëqeverisjes Lokale, Goran Milevski dhe ministrja bullgare për Zhvillim rajonal dhe Urbanizëm, petja Avramova nënshkruan memorandum për bashkëpunim mes dy ministrive

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close