Paralajmërime

MIA Paralajmërime – MKD

Ohër - Presidenti i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Stevo Pendarovski do ta hapë Punëtorinë me temë "Komunikime strategjike dhe integrimet euroatlantike: Implikimet për vendet nga Ballkani Perëndimor". (h. "Metropol", salla e konferencave/10:30).

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close