Најава на настани

МИА Најави – свет

Хонг Конг - Најавен голем антивладин протест во Хонг Конг.

17 август 2019

Хонг Конг – Најавен голем антивладин протест во Хонг Конг.

Женева – Конференција на ОН посветена на загрозените биолошки видови.

Белфаст – Одбележување на 50-годишнината од интервенцијата на британската војска во Северна Ирска.

Москва – Протест во главниот град на Русија со барање за фер и слободни избори.

Back to top button
Close