MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Seanca e Këshillit të prokurorëve publik ku duhet të fillojë procedura për shkarkimin e prokurores speciale publike Katica Janeva do të caktohet nga e hëna pasi nuk janë dorëzuar komplet dosjet që janë mbledhur. Kryetari i Këshillit të prokurorëve publik Kole Shterjev në deklaratën për MIA ka thënë se deri te ta është dorëzuar raporti, por nuk janë kompletuar dosjet që duhet t’i dorëzojë Prokuroria për ndjekje të krimit dhe korrupsionit për aktivitete që janë ndërmarrë në hetimet dhe parahetimet për rastin “Reket” ku e akuzuar është edhe prokurorja speciale publike Janeva.

Back to top button
Close