MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Sindikata e pavarur për arsim dhe shkencë (SPASH) sot e përshëndeti vendimin e Qeverisë dhe të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale për ta rritur pagën e të punësuarve në arsim që të jetë e ngjashme ose e njëjtë si rritja e të punësuarve në kopshtet. “E dimë se një periudhë më të gjatë kohore pagat e mësimdhënësve qëndrojnë në vend, përveç një rritje e vogël  që kishte vitin e kaluar prej për qind. Në periudhën e fundit rritje të tilla pothuajse nuk kanë ekzistuar”, deklaroi nënkryetari i SPASH, Enver Ajdini para hapësirave të Ministrisë së Arsimit dhe Shkencës.

Back to top button
Close