MIA FleshMIA Radio Flesh

MIA Flesh

Shkup – Për shkak të kryerjes së punëve ndërtimore, rruga “Indira Gandi” në Shuto Orizarë, prej sonte në orën 22:00 deri në 5:00 të mëngjesit të së dielës do të jetë e mbyllur për qarkullim. Në këtë periudhë linjat e autobusëve me numër 19 dhe 02 do të funksionojnë sipas regjimit të ndryshuar nga zakonisht.

Back to top button
Close