МИА Бизнис 5+5Пакети

МИА Бизнис 5+5

19 август 2019

14:30/19 август/2019

Фармерите ќе ги пласираат своите производи до крајните потрошувачи, но ќе мора да исполнат соодветни безбедносни критериуми за храна

Македонските власти ќе бараат од Косово објаснување за забраната за увоз на компир и мед

Голем интерес за Купи куќа – купи стан, изготвен и нов прирачник

„Алкалоид“ инвестира 11 милиони евра во проширување на производните капацитети

Инспектори од грчката УЈП се претставиле како шпански туристи за да откријат затајувач на данок на Миконос

 

Back to top button
Close