Kultura.SlajderKulturëKulturë.Portal

Mbrëmjet strugane të poezisë prej 21 deri më 26 gusht, program tradicional dhe përmbajtje të reja

Me programin tradicional dhe të njohur, por edhe me përmbajtje të reja, prej 21 deri më 26 gusht do të mbahet edicioni i 58-të i Festivalit Mbrëmjet strugane të poezisë.

Back to top button
Close