BallkanBallkan.Portal

Mali i Zi: Me rotavirus janë infektuar 36 fëmijë

Nga fillimi i muajit nga infeksionet e zorrëve të shkaktuara nga rotavirusi në Mal të Zi janë sëmurë 38 persona, nga të cilët madje 36 janë fëmijë të moshës deri katër vjeçe, ndërsa numri më i madh i të infektuarave janë nga Podgorica, Cetinje dhe Budva, kumtoi Instituti për shëndet publik.

Back to top button
Close