0_Web_AktualeEvropëEvropë.Portal

Londra është bllokuar për shkak të ndërprerjes me furnizim me energji elektrike

- Londra dhe pjesa më e madhe e Anglisë janë pa rrymë elektrike, bënë të ditur mediat britanike.

Londër, 9 gusht 2019 (MIA) – Londra dhe pjesa më e madhe e Anglisë janë pa rrymë elektrike, bënë të ditur mediat britanike.

Për shkak të ndërprerjes me furnizim me energji elektrike nuk qarkullojnë trenat dhe nuk punojnë semaforët, ndërsa janë denoncuar probleme edhe në aeroportet.

Sipas informacioneve të para, ka defekt në sistemin për distribuim të energjisë elektrike. fc/

Таг
Back to top button
Close