Partitë politikePolitikë

Lëvizja BESA kërkon përgjigje nga kryetari i Tearcës për pasurinë e tij

Në mënyrë të shpejt dhe mjaftë të çuditshme, kryetari i komunës së Tearcës brenda dy viteve qenka pasuruar më shumë se çdo kryetar komune tjetër, duke shumëfishuar pasurinë e tij me 60.000 euro dhe duke vazhduar "avazin" e vjetër e kuadrove të BDI-së që po pasurohen në kurriz të qytetarëve.

Back to top button
Close