Фотосервис

Kреирање индекс на развиеност на општините

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски на работилница за креирање индекс на развиеност на општините, организирана во рамки на проектот „Градење капацитети во општините за имплементација на проекти“

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close