BotëBotë.PortalSvet.Slajder

Koreja e Jugut e suspendoi marrëveshjen për këmbim të të dhënave zbuluese me Japoninë

Koreja e Jugut kumtoi se e anulon marrëveshjen për këmbim të të dhënave zbuluese me Japoninë, me çka konflikti për shkak të çështjeve historike dhe tregtisë plotësisht do të mund të eskalojnë dhe të ulet bashkëpunimi i sigurisë për çështjet e Koresë së Veriut.

Back to top button
Close