EvropëEvropë.Portal

Konte dha dorëheqje nga funksioni i kryeministrit

Kryeministri italian, Xhysepe Konte dha dorëheqje pasi që u thelluan mospajtimet me zëvendëskryeministrin dhe liderin e Lig[s, Mazeo Salvini.

Back to top button
Close