0_Maqedoni.PortalGjendja e rrugëveMKD-ALShoqëri

Komunikacioni nëpër rrugë të thata, në VK Bogorodicë pritet deri në 30 minuta

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet nëpër rrugë të thata  dhe ka rritje të frekuencës së automjeteve në VK Bogorodicë.

Back to top button
Close
Close