0_Maqedoni.PortalKorrespondentë MKDLajme nga komunat

Komuna e Gostivarit i ka hequr celularët zyrtarë

Harxhimet për parapagesë, biseda dhe shërbime tjera të më shumë se 50 numrave telefonikë më nuk do t'i paguajë komuna e Gostivarit. Në të ardhmen, telefonat zyrtarë do të bëhen privatë dhe faturat do t'i paguajnë vetë nëpunësit.

Back to top button
Close