BallkanBallkan.Portal

KB-ja e urdhëroi BeH-në të paguajë dëmshpërblim për gruan e përdhunuar në luftë

Kombet e Bashkuara urdhëruan që Bosnje e Hercegovina të paguajë dëmshpërblim për gruan e përdhunuar në luftë dhe të vendos sistem për pagesën e dëmshpërblimit për viktimat nga krimet e luftës, vendosi kështu Komiteti kundër torturës së KB-së, pas padisë nga përdhunimi i femrës e cila nuk ka marrë kompensim në para edhe krahas aktvendimit të gjykatës së BeH-së.

Back to top button
Close