BotëBotë.PortalKorrespondentë Botë

Ka ndërruar jetë Dejvid Koh, miliarder dhe donatori i parë republikan

Dejvid Koh, miliarderi amerikan dhe njëri prej vëllezërve të njohur Koh, mbështetësit më të theksuar të Partisë republikane, ka ndërruar jetë sot në moshën 79 vjeçare.

Back to top button
Close