0_Maqedoni.Portal0_Web_AktualeShoqëri

Inspektorët e DAP-it ia dorëzojnë urdhëresën për kontroll financiar Bokit 13 në burgun e Shutkës

Inspektorë të Drejtorisë për të Ardhura Publike (DAP) pasdite kanë qenë në sektorin e paraburgimit në burgun e Shutkës që të informojnë të akuzuarin e parë në rastin "Reket", Bojan Jovanovski se do të kryejnë kontroll financiar në Organizatën e tij joqeveritare "Aleanca ndërkombëtare" dhe t'ia dorëzojnë urdhëresën.

Back to top button
Close