BallkanBallkan.PortalSvet.Slajder

Haradinaj e përshëndeti vendimin për shpërndarjen e Parlamentit

Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Ramush Haradinaj e ka përshëndetur vendimin e kryesisë së Kuvendit për datë të shpërndarjes së Dhomës legjislative.

Prishtinë, 5 gusht 2019 (MIA) – Kryeministri në dorëheqje i Kosovës, Ramush Haradinaj e ka përshëndetur vendimin e kryesisë së Kuvendit për datë të shpërndarjes së Dhomës legjislative.

Haradinaj ka deklaruar se vendimi i kryesisë parlamentare për mbajtjen e seancës më 22 gusht për shpërndarjen e këtij trupi “është adekuat dhe konform ligjeve dhe Kushtetutës”. Me vendimin në fjalë, sipas Haradinajt është trasuar rruga e procesit zgjedhor “si opsion i vetëm dhe i domosdoshëm”. fab/

Таг
Back to top button
Close