Фотосервис

Генерал Андреј Боцев во РСМ

Началникот на генералштабот на ВС на Република Бугарија, генерал Андреј Боцев во тридневна официјална посета на Република Северна Македонија

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close