Фотосервис

Финансирање на Центар за развој на планскиот регион

Министерот за локална самоуправа Горан Милевски со градоначалниците од Скопскиот плански регион го потпишаа договорот за финансирање на Центарот за развој на планскиот регион за 2019 година

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close