0_Maqedoni.PortalBiznesBiznes.PortalBiznis.SlajderEkonomiVideo deklaratë

Fermerët do t’i hedhin në treg për konsumatorin final produktet e tyre, por do të duhet që të plotësojnë kritere përkatëse sigurie për ushqimin

Fermerët dhe prodhuesit e vegjël mund që të hedhin në treg prodhimet e tyre deri tek konsumatori  final dhe nuk do të varen nga blerësit, por  gjatë kësaj do të plotësohen të gjitha kriteret përkatëse të higjienës dhe të sigurisë  të rregulluara me Rregulloren e re të Agjencisë për Ushqim dhe Veterinari. 

Back to top button
Close