Korrespondentë MKDLajme nga komunat

Është shuar zjarri në Kërçovë

- Zjarri që dje në orën 12:50 shpërtheu në vendin "Alovsko malo", në zonën e fshatit Zajaz, që ka kapluar rreth 300 metra katrorë shkurre, është lokalizuar plotësisht dhe është shuar nga Njësia Territoriale Zjarrfikëse e Kërçovës.

Kërçovë, 11 gusht 2019 (MIA) – Zjarri që dje në orën 12:50 shpërtheu në vendin “Alovsko malo”, në zonën e fshatit Zajaz, që ka kapluar rreth 300 metra katrorë shkurre, është lokalizuar plotësisht dhe është shuar nga Njësia Territoriale Zjarrfikëse e Kërçovës.

Në mënyrë shtesë, në periudhën e ardhshme do të konfirmohet shkaku i dëmit të shkaktuar, informojnë nga SPB-Ohër. rz/fc/

Таг
Back to top button
Close