0_Maqedoni.PortalMKD

Dita e Armatës u shënua në kazermat nëpër vend

Në prag të 18 Gushtit - Ditë së Armatës, pjesëtarët e Ministrisë së Mbrojtjes dhe Shtatmadhorisë, si dhe në komandot dhe njësitet në kazermat nëpër Republikë,me ceremoni solemne e shënuan festën e Armatës.

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close