Fotoservis

Deklaratë e Katica Janevës

Prkurorja speciale publike, Katica Janeva dha deklaratë për rastin "Reket" në Prokurorinë për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit

Провери го и ова

Close
Back to top button
Close