0_Maqedoni.PortalMakedonija.SlajderPolitikë

Carovska: Inkluzioni i personave me aftësi të kufizuara është prioritet kulmor

Ministrja e Punës dhe Politikës Socuale, Mila Carovska sot e vizitoi Qendrën ditore për persona me aftësi të kufizuara në Vinicë ku u takua me shfrytëzuesit dhe punonjësit në qendër.

Back to top button
Close